server

TAGGRS

Taggrs partner

Betere campagne prestaties en meer inzicht in bezoekersgedrag

TAGGRS is dé oplossing voor server-side tracking, perfect voor e-commerce bedrijven die nauwkeuriger willen meten en voldoen aan privacywetten. Als partner van TAGGRS nemen wij de complexiteit van server-side tracking voor je uit handen. Wij beheren en optimaliseren je server-side tracking met TAGGRS, wat resulteert in meer data en nauwkeurigere metingen van conversies. Dit betekent dat je online campagnes beter presteren én je meer inzicht krijgt in je bezoekersgedrag – handig toch?

Met TAGGRS verbeter je niet alleen de prestaties van je website, maar zorg je er ook voor dat je voldoet aan de AVG-regelgeving. Door data te anonimiseren en te controleren voordat deze met derden wordt gedeeld, versterk je het vertrouwen van je klanten en zorg je voor betere privacybescherming.

RICK SINKE | ONLINE STRATEEG

Wij beheren en optimaliseren je server-side tracking met TAGGRS, wat resulteert in meer data en nauwkeurigere metingen van conversies.

Rick banner

Benieuwd naar de voordelen?

Met TAGGRS heb je dé oplossing van het meten van jouw bezoekers.

1

Meer data en conversies

Meet tot 30% meer door ad blockers en browser tracking preventie te omzeilen.

2

Snellere website

De laadtijd van je website blijft razendsnel doordat scripts op de server worden geladen.

3

AVG-compliance

Anonimiseer en controleer data voordat deze wordt gedeeld.

4

Volledige metingen

Gebruik first-party cookies om 100% van je bezoekers en conversies te meten.

5

Snelle implementatie

Eenvoudige en snelle setup dankzij TAGGRS.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met partners zoals Hubspot, Channable en Awin krijg jij het beste van twee werelden. Wij bieden de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, onze partners zorgen ervoor dat alle opgeleverde diensten direct in jouw online campagnes verwerken. Win, win dus.

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.