Tekengebied 28

TikTok

Tiktok Partner

Veel meer dan een platform voor dansjes

TikTok is veel meer dan een platform voor virale dansjes; het is een medium dat e-commerce
bedrijven de kans biedt om op een authentieke manier in contact te komen met hun doelgroep.
Met een gebruikersbasis die zich steeds meer richt op inspiratie en productontdekking (hallo
TikTok-shop), is het een gemiste kans als je je producten niet op TikTok laat zien. Als officiële
partner staan wij klaar om je te helpen deze marketingkansen te benutten en jouw boodschap op
een creatieve manier over te brengen.

RICK SINKE | ONLINE STRATEEG

Met onze expertise in TikTok’s advertentiemogelijkheden ontwikkelen we campagnes die gericht zijn op jouw specifieke doelgroep. Denk hierbij aan samenwerkingen met TikTok-influencers die jouw producten op een aantrekkelijke manier in de schijnwerpers zetten. Zo vergroot je niet alleen de zichtbaarheid van je merk, maar ook de kans op conversies.

Rick banner

Benieuwd naar de voordelen?

Adverteren via TikTok valt minder op dan bij andere social media kanalen, omdat de advertenties verwerkt zijn in de feed. Hierdoor blijven gebruikers langer kijken naar jouw advertentie.

1

Integrale marketingstrategie

Wij zorgen ervoor dat je campagnes op TikTok naadloos aansluiten bij je aanwezigheid op andere platforms, waardoor je een consistente (merk)boodschap uitstraalt.

2

Gemakkelijkere ad-instellingen

Adverteren op TikTok is pittig als je niet precies weet waar je moet zoeken, vooral als het gaat om het instellen van campagnes. Daarom nemen wij deze complexe taken graag voor onze rekening – dan kan jij rustig achterover leunen.

3

Creatieve contentcreatie

Onze TikTok-experts begrijpen de unieke kenmerken van het platform. Zo ontwikkelen we inspirerende content die niet alleen opvalt, maar ook de interactie met jouw doelgroep vergroot.

4

Een team van experts bij de hand

Wij monitoren en analyseren de prestaties van je TikTok-campagnes voortdurend en passen deze aan om optimale resultaten te behalen. Zo houd jij tijd over voor andere zaken.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met partners zoals Hubspot, Channable en Awin krijg jij het beste van twee werelden. Wij bieden de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, onze partners zorgen ervoor dat alle opgeleverde diensten direct in jouw online campagnes verwerken. Win, win dus.

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.