Klaviyo

Klaviyo

Klaviyo partner

Intergreer naadloos met e-commerce systemen

Speciaal voor e-commerce bedrijven die hun klantrelaties willen verdiepen en hun omzet willen verhogen, werken we samen met Klaviyo. Als partner nemen wij het volledige beheer van jouw e-mailcampagnes voor onze rekening, zodat jij kunt profiteren van de kracht van hypergepersonaliseerde communicatie.

Met Klaviyo krijg je toegang tot een platform dat naadloos integreert met populaire e-commerce systemen zoals Shopify, Magento en WooCommerce. Hierdoor synchroniseren we moeiteloos klant- en productgegevens en creëren we op maat gemaakte campagnes die jouw klanten op het juiste moment bereiken met de juiste boodschap. Of het nu gaat om gepersonaliseerde e-mails, automatiseringen of SMS-campagnes, wij zorgen ervoor dat jouw marketingstrategieën optimaal worden ingezet.

COEN HERTOGS | mede-eigenaar

Als partner nemen wij het volledige beheer van jouw e-mailcampagnes voor onze rekening, zodat jij kunt profiteren van de kracht van hypergepersonaliseerde communicatie.

online marketing vacatures

Benieuwd naar de voordelen?

Met Klaviyo creëren we op maat gemaakte campagnes die jouw klanten op het juiste moment bereiken met de juiste boodschap.

1

Gerichte campagnes

Dankzij Klaviyo’s geavanceerde segmentatie en personalisatie bereiken jouw berichten precies de mensen die ze moeten bereiken, wat de betrokkenheid en conversies verhoogt.

2

Datagestuurde inzichten

Met uitgebreide rapportages en analyses helpen wij je om je marketingprestaties te monitoren en te verbeteren, zodat je beslissingen neemt op basis van solide data.

3

Eenvoudige integratie

Wij weten precies hoe en wat als het gaat om de opzet en implementatie van Klaviyo, zodat jij het niet zelf hoeft te doen.

4

Continue optimalisatie

Wij voor de optimalisatie van jouw campagnes en helpen je om het maximale uit Klaviyo te halen, zodat jouw marketingstrategieën altijd up-to-date en effectief zijn.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met partners zoals Hubspot, Channable en Awin krijg jij het beste van twee werelden. Wij bieden de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, onze partners zorgen ervoor dat alle opgeleverde diensten direct in jouw online campagnes verwerken. Win, win dus.

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.