affiliate marketing bureau

Meer zichtbaarheid

ONLINE ZICHTBAARHEID

Jij wil beter zichtbaar zijn online

In de digitale wereld van vandaag kan het voelen alsof je merk slechts een stip op de radar is. Ondanks je inspanningen – van een professioneel ogende website en actieve sociale media tot strategische advertenties – blijft je merk onder de radar van je doelgroep.

Stel je eens voor: jouw merk leeft online als nooit tevoren. Met een strategische mix van SEO, krachtige content en doeltreffende advertenties breng je jouw bedrijf uit de schaduw en trek je bezoekers aan met gemak. Je online zichtbaarheid schiet door het dak, en niet alleen zien mensen je – ze blijven ook hangen. Jouw merk wordt een herkenbare speler in de markt, met een blijvende impact die zorgt voor meer merkherkenning en een stijgende lijn in conversies. Wil je ook uitblinken? Wij versterken je online aanwezigheid.

Majken Neggers | Allround creative

Het mooiste aan mijn werk vind ik om impact te maken met advertenties waarmee ik bij onze klanten een glimlach op het gezicht weet te krijgen. Wanneer je vanuit de data ziet dat deze ook nog eens goed blijken te converteren maakt dat het helemaal af.

Online marketing cases

Meer zichtbaarheid

Beter zichtbaar online dankzij deze mogelijkheden

Icon_ContentSocial Media Advertising

Onze social media advertising experts zorgen ervoor dat jouw merk niet alleen zichtbaar is, maar ook echt indruk maakt. Met branding ads en gerichte advertentietactieken bereiken we de juiste doelgroepen. Zo blijft jouw merk zichtbaar en memorabel.

Icon_Search_2SEA

Onze SEA-experts zorgen met krachtige campagnes ervoor dat jouw advertenties opvallen. Met strategische targeting en voortdurende optimalisatie maximaliseren we merkbekendheid en conversies.

Onze aanpak

Een optimale strategie voor meer online zichtbaarheid

Tijdens de briefing gaan we je doelen in kaart brengen. Wil je een actie onder de aandacht brengen, je merkbekendheid vergroten, meer interactie met je doelgroep of ligt er een andere diepere doelstelling achter?

1

Doelgroep

Nu je doelen duidelijk zijn, is het tijd om je doelgroep in kaart te brengen. Wie zijn je ideale klanten? Wat zijn hun demografische gegevens, interesses, en online gedrag? Gebruiken tooling vanuit Google zoals Google Analytics, sociale media-inzichten en klantonderzoeken om een gedetailleerd beeld te krijgen. Hoe beter wij bekend raken met je doelgroep des te relevanter de boodschap zal zijn.

2

Marketingmix

Met je doelgroep scherp in beeld, is het tijd om je marketingmix te bepalen. Welke kanalen ga je gebruiken om je doelgroep te bereiken? Denk aan YouTube Advertising, Display Ads, Performance Max, TikTok, Instagram, Facebook, Snapchat, Pinterest, LinkedIn of SEO. Elk kanaal heeft zijn eigen sterkte, wij kiezen de kanalen die het beste aansluiten bij de gedefinieerde doelgroep. We combineren vaak meerdere kanalen om zo de volledige funnel te benutten.

3

Ontwerp

Tijd om creatief te worden. Onze strategen en creatives gaan aan de slag met het ontwerpen van van de boodschap. Advertenties en visuals worden ontworpen op een manier die de aandacht van je doelgroep trekt en hen aanspreekt. Wij zorgen voor pakkende koppen, aantrekkelijke beelden en duidelijke call-to-actions.

4

Optimalisatie en evaluatie

We optimaliseren je campagnes door A/B-tests uit te voeren, onderpresterende onderdelen aan te passen en succesvolle elementen te versterken. Dit is een doorlopend proces. We blijven je campagnes monitoren, analyseren en optimaliseren om ervoor te zorgen dat je het best mogelijke resultaat behaalt. We passen je strategie aan op basis van de data die we verzamelen.

Veelgegeven antwoorden over betere online zichtbaarheid

Wil je de volgende stap zetten met een online marketing bureau, maar heb je nog een paar vragen? Geen probleem! De meest gestelde vragen hebben we alvast beantwoord. Staat jouw vraag er niet bij? Laat het ons weten, we helpen je graag verder!

Wil je weten wat werkt en wat niet? Met een analyse of data-tool volg je het verkeer naar je website, meet je conversies en krijg je inzicht in het gedrag van je bezoekers. Zo ontdek je wat jouw strategieën laten slagen en waar nog winst te behalen valt. Ga je met ons aan de slag? Dan zorgen wij dat je iedere maand een uitgebreide rapportage en analyse krijgt van de prestaties die maand. Als we mochten kiezen, dan wisten wij het wel.

Online marketing verandert continu – wat vandaag werkt, kan morgen verouderd zijn. Het is daarom cruciaal om je strategieën regelmatig onder de loep te nemen en aan te passen aan de nieuwste trends en resultaten. Heb je daar de tijd niet voor? Dan hebben wij een oplossing: het begint met een H en eindigt op ey Marketing.

Social media zijn jouw geheime wapen voor het boosten van zichtbaarheid. Onze tip? Post regelmatig en houd je content relevant en aantrekkelijk. Betrek je volgers door interactie aan te gaan en zet gerichte advertenties in om je bereik te vergroten. Hoewel we geen content voor social media maken en ons focussen op ads, daar zijn we immers het beste in, geven we wel advies als dat nodig is.

Er zijn verschillende valkuilen die op de loer liggen als je niet genoeg af weet van online marketing. Kort samengevat: negeer geen SEO, houd je content consistent en stop niet met analyseren. Veel bedrijven maken de fout om SEO over het hoofd te zien, onregelmatig content te publiceren of niet genoeg data-analyse toe te passen.

Bekijk alle vragen

Klaar om je online zichtbaarheid te vergroten?

Majken staat klaar om je te helpen met het aantrekken van meer bezoekers en het verbeteren van je online aanwezigheid. Wil je weten hoe? Vul het contactformulier in en Majken komt binnen één werkdag bij je terug!

Bel met Majken 040 240 5595
Verstuur een mail [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.