Rick banner

Meer bestellingen

Simpel en effectief

Jouw bestellingen laten groeien? Wij helpen je op weg

Je hebt een aantrekkelijke webshop en investeert flink in marketing, maar toch blijven de orders achter. Bezoekers vinden je site, maar converteren niet zoals je zou willen. Misschien heb je al verschillende strategieën geprobeerd zonder het gewenste resultaat. Veel e-commerce bedrijven worstelen hiermee, maar er is een oplossing.

Door te focussen op gebruiksvriendelijkheid, overtuigende call-to-actions en een sterke productpresentatie kun je jouw bezoekers wél over de streep trekken. Stel je voor: een gestroomlijnd aankoopproces dat naadloos aansluit op de wensen van je doelgroep, en marketingcampagnes die bezoekers omzetten in loyale klanten. Het resultaat? Orders stromen binnen en je omzet schiet omhoog. Tijd om jouw webshop naar het volgende niveau te tillen!

Stefan Swinkels | Social ads specialist

Iedere dag inspelen op nieuwe ontwikkelingen binnen de verschillende social kanalen is iets waar ik een kick van krijg. Waar bevindt zich de doelgroep van onze klant? Hoe kunnen we deze het beste benaderen? Door dit integraal met kanalen als Google of e-mail in te zetten weten we vaak onderscheidend te zijn; mooi toch!

Doelen_Meer bestellingen_Stefan

Meer bestellingen

Meer orders dankzij deze mogelijkheden

Icon_Search_2SEA

Onze SEA-experts zetten strategische shoppingcampagnes op Meta in om jouw producten bij de juiste doelgroep te brengen. Met gerichte advertenties zorgen we ervoor dat jouw merk opvalt en snel resultaten boekt, waardoor je direct meer verkoop realiseert.

Icon_E-mailmarketingE-mailmarketing

E-mailmarketing is de sleutel tot hogere conversies, en met onze automatisering gaat dit moeiteloos. Wij creëren geautomatiseerde e-mails die leads herinneren aan hun verlaten winkelwagentjes en op het juiste moment verleiden tot een aankoop. Zo benut je elke kans en blijft je salesfunnel soepel lopen richting succesvolle conversies.

Icon_MarketplacesMarketplaces

Bereik nieuwe klanten door je producten op populaire marketplaces te plaatsen. Als partner van Channable optimaliseren wij je productvermeldingen, zodat jouw aanbod zichtbaar wordt voor een breed publiek. Wij beheren alles, waardoor je moeiteloos kunt concurreren en je verkoop vergroot zonder extra tijdsinvestering.

Icon_Affiliate marketingAffiliate marketing

Met affiliate marketing laten we partners jouw producten aanbevelen aan hun publiek, waardoor je verkoop stijgt zonder extra inspanning. Partners verdienen commissie op de gegenereerde verkopen, wat zorgt voor een win-win situatie. Zo vergroot je je bereik en omzet zonder extra tijd of kosten te investeren.

Onze aanpak

De weg naar meer orders

Wil je de orders van je webshop verhogen en vind je het wel eens tijd om je doelstellingen te behalen? Dan is een strategisch stappenplan essentieel. Wij helpen je niet alleen bij het aantrekken van meer omzet, maar ook om het optimaliseren van je huidige processen en het maximaliseren van de waarde die je biedt. Ons stappenplan helpt je om gestructureerd en doelgericht te werk te gaan, van het verbeteren van je online aanwezigheid en marketingstrategieën tot het optimaliseren van je salesprocessen.

1

Kick-off

Wij vinden het prettig om snel aan de slag te kunnen dus brengen we tijdens de kennismaking graag jouw huidige situatie in kaart. Wat zijn je primaire en secundaire doelstellingen en waar loop je precies tegen aan?

2

DOELGROEP

Zodra jouw doelstellingen helder voor ons zijn, identificeren we graag samen met jou de doelgroep. Om deze te bereiken moeten we namelijk goed weten wie zij zijn en waar ze zich mee bezig houden.

3

ANALYSE

Je huidige situatie en merkidentiteit is helemaal herder voor ons. Nu kunnen we verder met het analyseren van jouw potentiële marktaandeel. Waar liggen kansen voor je webshop en wat doet de concurrentie?

4

STRATEGIE

Nu gaat het pas echt beginnen! Vanuit de analyse stellen we een doelgerichte strategie op, compleet met een op maat gemaakte marketingmix. Dit houdt in dat we specifieke kanalen en technieken selecteren die perfect aansluiten bij jouw bedrijf en doelgroep. We zorgen ervoor dat alle onderdelen van de marketingmix van content creatie en SEO tot social media en SEA perfect op elkaar aansluiten.

5

UITVOERING

Het is tijd om onze mouwen op te stroken. We gaan namelijk ons unieke plan uitvoeren. Dit doen we met een uitstekend team van experts die dagelijks voor je klaar staan om jouw doelen te realiseren.

6

MONITOREN

Na de uitvoering zijn wij natuurlijk nog lang niet klaar. We zorgen ervoor dat onze strategie continu gemonitord en gemeten wordt, zodat we snel kunnen inspelen op veranderingen. Met regelmatige updates en rapportages houden we je op de hoogte van de voortgang en de resultaten. Zo kunnen we samen de successen vieren en blijven optimaliseren voor nog betere resultaten.

Veelgegeven antwoorden over betere online zichtbaarheid

Plannen om samen te werken met een online marketing bureau, maar zit je nog met een paar vragen? Dat kunnen we ons voorstellen! We hebben een aantal gestelde vragen alvast op een rij gezet om je verder te helpen. Staat jouw vraag er niet niet tussen? Neem dan vooral even contact met ons op!

De belangrijkste factoren zijn een gebruiksvriendelijke website, gerichte marketingcampagnes, en een effectieve sales funnel. Dit omvat het optimaliseren van je website voor conversie, het inzetten van SEO en SEA om meer verkeer te trekken, en het verbeteren van je productaanbod en klantcommunicatie om de conversie te verhogen.

Bij Hey Marketing beginnen we met een grondige analyse van je huidige situatie en doelstellingen. We ontwikkelen een op maat gemaakte strategie die jouw marketingmix en salesprocessen optimaliseert. Van het verbeteren van je website tot het inzetten van effectieve marketingtechnieken, we zorgen ervoor dat elke stap bijdraagt aan het verhogen van je orderaantallen.

Ja, ook dat is mogelijk. Het optimaliseren van je website en marketingstrategieën helpt om bestaande klanten beter te laten converteren. Door gerichte aanbiedingen, verbeterde klantcommunicatie en een naadloze gebruikerservaring verhogen we de conversieratio van je huidige bezoekers. Kijk ook eens op onze pagina over e-mailmarketing voor meer informatie.

Simpel. Onze aanpak is uniek omdat we een persoonlijke en strategische benadering hanteren. We combineren data-analyse met op maat gemaakte oplossingen en zorgen ervoor dat elk onderdeel van je marketing- en salesstrategie perfect op elkaar is afgestemd. We monitoren continu de resultaten en passen onze strategieën aan om ervoor te zorgen dat je orderaantallen blijven groeien.

Bekijk alle vragen

Wil je meer orders binnenhalen, maar weet je niet waar te beginnen?

Stefan staat klaar om je te helpen met een op maat gemaakte aanpak. Vul het contactformulier in en Stefan komt binnen één werkdag bij je terug!

Bel met Stefan 040 240 5595
Verstuur een mail [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.