Rick en Wessel_smal

Meer leads

LEADGENERATIE

Jij bent op zoek naar een manier om meer leads te krijgen

Je hebt een mooie website en goede producten, maar de stroom van kwalitatieve leads blijft uit. Bezoekers komen wel binnen, maar omzetten naar serieuze leads blijkt vaak een uitdaging. Dit komt vaak door een gebrek aan gebruiksvriendelijkheid of een slechte afstemming tussen je website en marketingkanalen.

Met de juiste mix van een aantrekkelijke site, effectieve call-to-actions en een doordachte crosschannelstrategie kun je dit doorbreken. Zo wordt je website een krachtige leadgeneratiemachine die niet alleen meer, maar ook kwalitatief betere leads aantrekt en omzet in waardevolle klanten.

Rick Sinke | Online Strateeg

Het is vooral tof om leadgeneratie campagnes op te zetten, waarbij je actief samenwerkt met de commerciële organisaties van onze klanten. Door met hen leads steeds nauwkeuriger te kwalificeren, helpt het ons onze werkzaamheden aan te scherpen. Hierdoor zie je de resultaten écht groeien.

Rick banner

Leadgeneratie

Meer leads via deze mogelijkheden

Icon_SEOSEO

Onze SEO-experts zorgen ervoor dat je webshop hoger scoort in Google, waardoor je meer organisch verkeer en klanten aantrekt zonder extra kosten. Door contentoptimalisatie en een verbeterde website-structuur trek je duurzame en kwalitatieve leads aan. Zo maken we je webshop beter vindbaar én gebruiksvriendelijker.

Icon_ContentSocial Advertising

Onze experts richten zich via LinkedIn en Meta op jouw ideale doelgroep, zodat je alleen leads van hoge kwaliteit binnenhaalt. Met lead form ads maken we het gemakkelijk voor geïnteresseerden om hun gegevens achter te laten, zodat jij snel kunt opvolgen. Zo genereer je moeiteloos meer en betere leads.

Icon_Search_2SEA

Onze SEA-experts zorgen met gerichte advertenties voor direct meer verkeer naar je webshop. We richten ons op de zoekopdrachten van je doelgroep, waardoor je snel zichtbaar bent voor potentiële klanten. Zo versnellen we je leadgeneratie en boek je direct resultaten.

Icon_E-mailmarketingE-mailmarketing

Met onze geautomatiseerde e-mailcampagnes herinner je je doelgroep automatisch aan jouw aanbod, zodat je geen kans mist om te converteren. Door trigger-based e-mails en gepersonaliseerde follow-ups houden we leads betrokken en bewegen ze door de salesfunnel. Zo blijft jouw merk top-of-mind en verhoog je je conversies moeiteloos.

Onze aanpak

Slimme leadgeneratie in 5 stappen

Tegenwoordig is het essentieel om slimme strategieën te gebruiken om kwalitatieve leads te genereren. Ontdek hoe wij in vijf eenvoudige stappen een effectieve leadgeneratie-aanpak kunnen ontwikkelen die niet alleen meer potentiële klanten aantrekt, maar ook zorgt voor hogere conversieratio’s. Laat ons je begeleiden door het proces van het identificeren, aantrekken, converteren en behouden van waardevolle leads.

1

Doelgroep bepalen

Het succes van jouw leadgeneratie begint bij jouw ideale klant. Wie zijn ze? Wat doen ze? Wat motiveert ze en wat geloven ze?

2

Analyseren

We starten met het in kaart brengen van jouw ideale klantreis. Waar moet een goede leadgeneratie voor jouw doelgroep aan voldoen? Wat mist er en hoe kunnen we voor optimaal resultaat zorgen?

3

Realiseren

Door een effectieve strategie te ontwikkelen met een veelzijdige marketingmix, trekken wij potentiële kopers naar je webshop die ook echt converteren.

4

Genereren

Het is tijd voor actie! Wij zorgen ervoor dat alles soepel verloopt. Van complexe instellingen tot het creëren van unieke content, wij regelen het allemaal voor je.

5

Monitoren

Nadat alles live staat, is het werk voor ons natuurlijk nog niet voorbij. Wij blijven voortdurend monitoren om ervoor te zorgen dat de prestaties optimaal blijven. Door gebruik te maken van geavanceerde analysetools, volgen wij zorgvuldig de voortgang en identificeren wij verbeterpunten. Daarnaast delen we een uitgebreide rapportage met jou zodat jij ook up to date blijft.

Veelgegeven antwoorden over betere online zichtbaarheid

Wil je samenwerken met een online marketing bureau, maar zit je nog met een paar vraagtekens? Helemaal begrijpelijk! We hebben alvast de meest gestelde vragen verzameld. Staat jouw vraag er niet bij? Geen stress, wij staan klaar om je telefonisch of per mail verder te helpen. Wij zorgen voor heldere antwoorden en effectieve oplossingen!

Je kunt de effectiviteit van je huidige strategie beoordelen door te kijken naar metrics zoals het aantal leads, de conversieratio, en de kwaliteit van de leads. Kom je er niet helemaal uit? Wij bieden een grondige analyse om te bepalen hoe goed jouw strategie presteert – dan geven we gelijk tips om de strategie te verbeteren.

Hoewel de tijdlijn kan variëren afhankelijk van je sector en concurrentie, zien veel klanten binnen 3 tot 6 maanden merkbare verbeteringen in hun leadgeneratie-resultaten. Wij zorgen voor regelmatige updates en rapportages zodat je altijd op de hoogte bent van de voortgang.

Echte groei begint met echte samenwerking. Wat ons anders maakt? Wij brengen een flinke dosis passie en persoonlijke betrokkenheid naar elke strategie. We werken niet alleen aan je SEO en SEA, maar ook aan een sterke relatie met jou. Samen duiken we diep in jouw specifieke behoeften en doelen. Hierdoor creëren we niet alleen technische oplossingen, maar ook campagnes die écht aansluiten bij jouw merk en doelgroep.

Absoluut! Onze diensten kunnen naadloos worden geïntegreerd met jouw huidige marketingstrategie. Sterker nog, we kijken graag mee waar er nog een inhaalslag gemaakt kan worden. Samen zorgen we ervoor dat alle inspanningen op elkaar zijn afgestemd voor het beste resultaat.

Bekijk alle vragen

Meer leads begint met een persoonlijk gesprek

Rick, onze leadgeneratie-expert, heeft de kennis en tools om jouw bedrijf te helpen groeien. Vul het contactformulier in en Rick komt binnen één werkdag bij je terug!

Bel met Rick 040 240 5595
Verstuur een mail [email protected]

"*" geeft vereiste velden aan

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.