mailchimp

Mailchimp

Mailchimp partner

Optimaliseer je e-mailmarketing en automatiseer campagnes

Met Mailchimp krijg je een krachtige oplossing voor je e-mailmarketing, en als Mailchimp partner maken wij het je nog makkelijker om hier het meeste uit te halen. Stel je voor, je hebt een modewinkel en je lanceert een nieuwe collectie. Wij zetten een workflow op die een serie e-mails verzend naar klanten die eerder interesse hebben getoond in soortgelijke producten. Dankzij Mailchimp’s integratie met jouw e-commerce platform kunnen we gepersonaliseerde aanbevelingen en exclusieve aanbiedingen sturen op basis van hun koopgedrag. Hierdoor krijg je niet alleen meer betrokken klanten, maar verhoog je ook de kans op herhaalaankopen.

Wij helpen je bij het automatiseren van je campagnes, het beheren van je mailinglijsten en het analyseren van je resultaten. Of je nu net begint of je e-mailmarketing wil optimaliseren, wij maken het je gemakkelijk om alles in te stellen en te verbeteren. Met Mailchimp en onze expertise maak je je marketingcampagnes sterker en efficiënter.

MAJKEN NEGGERS | ALLROUNd CREATIVE, GRAFISCH VORMGEVER

Wij helpen je bij het automatiseren van je campagnes, het beheren van je mailinglijsten en het analyseren van je resultaten.

Online marketing cases

Benieuwd naar de voordelen?

Met Mailchimp en onze expertise maak je je marketingcampagnes sterker en efficiënter.

1

Gepersonaliseerde campagnes

Wij helpen je om je e-mails te segmenteren en personaliseren, zodat je jouw klanten met relevante, op maat gemaakte berichten bereikt die echt resoneren.

2

Eenvoudige automatisering

Met Mailchimp’s automatiseringsmogelijkheden zetten we campagnes op die automatisch worden verzonden op basis van klantgedrag, waardoor je marketinginspanningen effectiever worden.

3

Handige data-analyses

Profiteer van uitgebreide rapportage- en analysefuncties waarmee we je marketingprestaties volgen en verbeteren, zodat je altijd de beste resultaten behaalt.

4

Naadloze integraties

Dankzij Mailchimp’s integraties met platforms zoals Shopify, Magento en WooCommerce, synchroniseren we eenvoudig klant- en productdata zodat we onze strategie kunnen bijsturen wanneer nodig.

Blogs

Meer kennis voor iedereen

Alle blogs

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met partners zoals Hubspot, Channable en Awin krijg jij het beste van twee werelden. Wij bieden de gespecialiseerde kennis en vaardigheden, onze partners zorgen ervoor dat alle opgeleverde diensten direct in jouw online campagnes verwerken. Win, win dus.

1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.