Expertise_E-mailmarketing

E-mail Marketing

E-mailmarketing uitbesteden?

E-mailmarketing: zichtbaar op het juiste moment, met de juiste boodschap

Stel je voor: je kunt rechtstreeks in de inbox van je klanten verschijnen, hen persoonlijk aanspreken én laten zien dat je hun waardeert. Iets wat iedereen met een eigen aanbod wil hebben. Goed nieuws, dat is precies wat e-mailmarketing mogelijk maakt. In een tijd waarin het steeds moeilijker wordt om je doelgroep te bereiken door het verdwijnen van third-party cookies, blijft e-mailmarketing een krachtig en direct kanaal.

“Maar ik stuur al e-mails naar mijn klanten”. Goed bezig, maar er is meer mogelijk! Ons e-mail marketing bureau gaat graag nog een stapje verder. Door je e-maillijst op te splitsen in specifieke segmenten op basis van bijvoorbeeld demografie, koopgeschiedenis of gedragsdata, creëer je gerichte en relevante campagnes. Deze maatwerk aanpak verhoogt de relevantie van je e-mails en vergroot de kans op conversie, omdat je berichten precies zijn afgestemd op de behoeften en voorkeuren van je doelgroep. Dus, wat zeg je ervan?

400% Groei in omzet
+40 SEO posities in top 3
750% ROAS uit SEA in 2024
20% Groei in terugkerende klanten
De Groot Stoffen

Met De Groot Stoffen van een traditionele stoffenhandel naar een online succesformule

Bekijk case
De Groot Stoffen_Tegel

Waarom jij jouw e-mailmarketing aan ons moet uitbesteden

Laat dat nu nét niet voldoende zijn. E-mailmarketing gaa tegenwoordig veel verder. Het sleutelwoord hierin is: personalisatie. Oftewel, de boodschap die perfect aansluit bij de klantreis van jouw doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw e-mails inspelen op het gedrag en de behoeften van je klanten, waardoor je niet alleen hun aandacht trekt, maar ook hun loyaliteit versterkt.

Met e-mailmarketing automation sturen wij geautomatiseerde e-mails op basis van specifieke triggers. Denk bijvoorbeeld aan het belonen van trouwe klanten met een gepersonaliseerde mail, het opvolgen van website downloads, of het verzamelen van reviews na een aankoop. Dit zorgt voor relevante, tijdige interacties met jouw klanten, zonder dat jij er extra tijd in hoeft te steken.

Expertise_Square_E-mailmarketing

Minder handwerk, meer resultaat

Automatiseer je e-mailmarketing

Door je e-mailmarketing te automatiseren, stuur je altijd op het juiste moment de juiste boodschap naar je klanten zonder dat je er constant bij hoeft te zijn. Welkomstmails worden automatisch verstuurd, retentiecampagnes lopen soepel en gepersonaliseerde aanbiedingen worden precies op het juiste moment bezorgd.

Icon_E-mailmarketingMailchimp

Met Mailchimp en onze expertise haal je het meeste uit je e-mailmarketing door gepersonaliseerde en geautomatiseerde campagnes op te zetten. Wij helpen je bij het beheren van je mailinglijsten, analyseren van resultaten en het optimaliseren van je campagnes. Zo verhoog je niet alleen klantbetrokkenheid, maar ook de kans op herhaalaankopen.

Icon_E-mailmarketing_KlaviyoKlaviyo

Met Klaviyo en onze expertise zetten we hypergepersonaliseerde e-mail- en SMS-campagnes op die jouw e-commerce bedrijf helpen de omzet te verhogen. Dankzij de integratie met platforms zoals Shopify, Magento en WooCommerce synchroniseren we eenvoudig klant- en productgegevens. Zo bereiken we jouw klanten op het juiste moment met de juiste boodschap, wat zorgt voor meer conversies en loyaliteit.

Een succesvol stappenplan voor jouw
e-mailcampagne

Klaar om je e-mailmarketing naar een hoger niveau te tillen? Hier is hoe wij te werk gaan:

1

Jouw doelstellingen

Voordat we beginnen, bespreken we wat je wilt bereiken met e-mailmarketing. Wil je de omzet verhogen, klantloyaliteit opbouwen, of iets anders? Jouw doelen vormen de basis voor onze strategie.

2

Wie is je doelgroep?

Met een helder doel voor ogen, bepalen we wie je wilt bereiken. Heb je al een bestaande maillijst of moeten we nieuwe e-mailadressen verzamelen? Dit helpt ons om de juiste boodschap aan de juiste mensen te sturen.

3

De juiste e-mailtool

Nu we weten wat je nodig hebt, kiezen we de juiste e-mailtool voor jouw situatie. Of het nu Mailchimp, Activecampaign, of Klaviyo is, wij zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt. Twijfel je? Wij adviseren je graag.

4

Inrichten en klaarzetten

We richten de e-mailtool in: van het invoeren van bedrijfsgegevens en het opschonen van je e-maillijst tot het opzetten van segmenten en e-mailflows. Jij hoeft je nergens zorgen over te maken; wij regelen alles.

5

Templates op maat

We creëren e-mailtemplates die jouw huisstijl weerspiegelen en je branding versterken. Elk type campagne krijgt een op maat gemaakte template die past bij je communicatie, van welkomstmails tot nieuwsbrieven.

6

Planning en strategie

We stellen een contentkalender op die alle online acties in kaart brengt. Dit zorgt ervoor dat je e-mails het hele jaar door relevant en op het juiste moment worden verzonden.

7

Campagnes opzetten

Met de planning in de hand, bepalen we het type e-mailcampagne en het moment van uitvoering. We schrijven de briefing voor de tekst en visuals, vullen het juiste template in en bereiden je klantenbestand voor op ontvangst.

8

Livegang en optimalisatie

E-mailmarketing is een continu proces. We volgen de prestaties van je campagnes en automatiseringen op de voet, en passen ze aan waar nodig. Elke maand rapporteren we over de resultaten en stellen we verbeterpunten voor om je groei te stimuleren.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met onze partners krijg jij het beste van twee werelden. Win, win dus.

Kennismaken

Maak kennis met onze e-mail experts

Wil je weten hoe je jouw e-mailcampagnes omtovert tot conversiegroei en klantloyaliteit? Geen zorgen, ons team schudden de beste strategieën zo uit hun mouw.

Jana Beernink
Social ads specialist
Stefan Swinkels
Projectmanager | Social ads specialist
Majken Neggers
Allround creative | Grafisch vormgever
Coen Hertogs
Mede-eigenaar | Online strateeg
1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.