Expertise_Social Media adverteren_Social ads

Social Media adverteren

Social Media adverteren

Meer bekendheid, meer zichtbaarheid en meer bezoekers

Wist je dat Nederlanders gemiddeld 115 minuten per dag op social media zitten? Stel je eens voor hoeveel mensen jij per dag kan bereiken met jouw producten wanneer je met social media advertising aan de slag gaat. Of je nu productgedreven e-commerce campagnes nodig hebt, gerichte leadgeneratie zoekt op LinkedIn, of creatieve recruitment campagnes wilt opzetten: wij hebben de expertise om je te helpen. Met advertenties die jouw producten laten schitteren en direct inspelen op de koopintentie, tillen we jouw social media game naar een hoger niveau.

Social media veranderen snel, maar wij zijn sneller. We benutten de nieuwste trends en mogelijkheden om jouw campagnes te optimaliseren en vernieuwen. Een sterke online aanwezigheid is essentieel als je producten of diensten wilt verkopen, en wij zorgen ervoor dat je opvalt, ongeacht je doel.

20% Meer online aankopen via het eigen bestelplatform
+200 Non-branded nummer één SEO posities
33% Daling van kosten per order
2000% Gemiddelde ROAS uit Google Ads
Mr. Sushi

Met mrsushi.nl op weg om de nummer één sushi delivery van Nederland te worden

Bekijk case
Mr. Sushi_Tegel

Waarom jij jouw Social Media advertenties aan ons moet uitbesteden

De kern van succesvolle social media marketing? Relevantie. Het gaat erom dat jouw advertenties precies die doelgroep bereiken die het meeste kans heeft om te converteren.

  • Met de opkomst van Short Form content en User Generated Content (UGC), spelen we in op wat gebruikers écht aanspreekt: authentieke, korte video’s en foto’s die op een natuurlijke manier jouw product of dienst in de kijker zetten.
  • Onze aanpak focust op het benutten van nieuwe mogelijkheden, zoals met de intrede van AI en Meta’s Advantage+ campagnes. Hiermee  automatiseren en optimaliseren we jouw campagnes voor maximaal rendement. Zo worden je advertenties niet alleen efficiënter, maar ook veel persoonlijker, wat de kans op conversie vergroot.
  • Social Media geen conversiekanaal? Wij bewijzen graag het tegendeel met Social Commerce. Of het nu gaat om een simpele Instagram Swipe-Up of een complete winkelervaring binnen TikTok, wij zorgen ervoor dat jouw producten makkelijk vindbaar en koopbaar zijn zonder dat de gebruiker het platform hoeft te verlaten.

Met onze slimme, data-gedreven aanpak en inzet van de nieuwste trends en technieken, halen wij het maximale uit jouw advertentiebudget.

Expertise_Square_Social media adverteren

Adverteren binnen Social media

Bereik jouw doelgroep via de juiste weg

Social media platforms bieden uiteenlopende mogelijkheden voor adverteren, elk met zijn eigen kenmerken en doelgroepen. Om optimaal resultaat te behalen, is het belangrijk om voor elk kanaal een specifieke strategie te ontwikkelen:

Icon_FacebookFacebook

Met een brede gebruikersbasis en uitgebreide targetingopties is Facebook ideaal voor het bereiken van diverse doelgroepen. Geschikt voor zowel merkbekendheid als conversies door middel van advertenties met tekst, afbeeldingen en video’s.

Icon_InstagramInstagram

Een visueel platform met een jongere doelgroep, perfect voor merken die via aantrekkelijke beelden en video’s willen inspelen op lifestyle en trends. Ideaal voor storytelling en het vergroten van betrokkenheid met Stories en Reels.

Icon_LinkedInLinkedIn

Dit professionele netwerk is perfect voor B2B-marketing en leadgeneratie. Het is gericht op een zakelijke doelgroep en biedt mogelijkheden om autoriteit op te bouwen en waardevolle connecties te maken via gerichte advertenties en content.

Icon_TiktokTikTok

Een platform gericht op jongere gebruikers, ideaal voor het creëren van virale content en het tonen van authentieke video’s. Merken kunnen hier inspelen op trends en creatieve interacties, wat zorgt voor hoge betrokkenheid en zichtbaarheid.

Social Media strategie

Zo vergroten wij je zichtbaarheid

1

Intakegesprek

We beginnen met een intakegesprek waarin we jouw doelen bespreken. Wil je je naamsbekendheid vergroten? Of richt je je op het genereren van leads en verkopen? En wie is je doelgroep, Gen Z of juist een zakelijke markt?

2

Actieplan

Ons social team – bestaande uit een projectmanager, social ads expert en grafisch vormgever – stelt een actieplan op. Hierin vind je een gedetailleerde campagneplanning, strategie en visuals. Zo krijg je een duidelijk beeld van wat we willen bereiken.

3

Kick-off

In de eerste maand werken we de social media funnels, designs en advertentieteksten uit volgens de planning. We bouwen campagnefunnels op voor platforms zoals TikTok, Instagram en LinkedIn.

4

Meten = weten

We monitoren en optimaliseren de campagnes continu. Hoe presteren ze? Is er sprake van advertentiemoeheid? Halen we de gewenste ROAS? Maandelijks rapporteren we de resultaten en stellen we actiepunten op voor de komende maand, zodat we meer waarde uit hetzelfde budget halen. Moet de strategie worden bijgestuurd? Dan grijpen we ook in.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met onze partners krijg jij het beste van twee werelden. Win, win dus.

Kennismaken

Onze social experts ademen social media

De juiste CPC, CPM, CTR en ROI per advertentie? Geen zorgen, onze social media experts ademen social. Zij weten precies wat deze voor jouw bereik (en sales) betekenen. Neem direct contact op met een van onze collega’s voor vragen of lees eerst een van hun blogs.

Jana Beernink
Social ads specialist
Stefan Swinkels
Projectmanager | Social ads specialist
Rick Sinke
Online strateeg
Majken Neggers
Allround creative | Grafisch vormgever
1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.