Expertise_Affiliate marketing

Affiliate marketing

Affiliate marketing bureau

Affiliate marketing: omdat je samen sterker staat

Affiliate marketing is jouw geheime wapen om zonder risico, meer te verkopen. Partners promoten jouw producten en verdienen alleen commissie op daadwerkelijke sales, wat zorgt voor échte resultaten. Wij zorgen ervoor dat jouw affiliate strategie naadloos aansluit bij jouw specifieke doelen en wensen. Of je nu nieuwe markten wilt verkennen of je omzet wilt boosten, we got you.

Wil je echt indruk maken met je affiliatie marketingcampagne? Begin met een paar strategische affiliates en breid uit naar een netwerk van honderden winstgevende partners. Door slim beheer en continue optimalisatie til je jouw affiliates naar een hoger niveau, met als resultaat: meer verkopen, een hogere ROI en een bloeiend affiliate programma.

1700% ROAS uit SEA in 2024
+100 Orders in één maand
+1000 SEO posities in top 5
160k Directe omzet uit SEO na 6 maanden
Tuinspecialist.nl

Tuinspecialist verkoopt +100 overkappingen en schuifwanden na livegang Magento webshop

Bekijk case
Tuinspecialist_Tegel

Hoe werkt het?

Affiliate marketing in de praktijk

Binnen affiliate marketing draait het allang niet meer alleen om het kiezen van de juiste partners en het opzetten van links.

  • Affiliate marketing strategieën gaan vandaag de dag veel verder. Het belangrijkste uitgangspunt hierin is: waardecreatie. Ofwel, de meerwaarde die jouw affiliate netwerk biedt voor zowel jouw bedrijf als de klant. Wij zorgen ervoor dat jouw affiliate programma optimaal aansluit bij de behoeftes en interesses van je doelgroep, waardoor de kans op succesvolle conversies aanzienlijk toeneemt.
  • Daarnaast spelen factoren zoals nauwkeurige tracking, datagestuurde inzichten en de toenemende invloed van AI en automatisering een cruciale rol in het maximaliseren van je inkomsten via affiliate marketing. Onze experts weten precies hoe ze deze technologische innovaties kunnen toepassen om jouw affiliate programma efficiënter en winstgevender te maken.

Door de kracht van performance data te combineren met een strategische aanpak, helpen wij je niet alleen om de juiste affiliates aan te trekken, maar ook om de samenwerking op een duurzame en rendabele manier in te zetten.

Contact opnemen

Expertise_Square_Affiliate marketing

De juiste strategie voor jou

Indruk maken met je affiliate marketingcampagne?

Bij affiliate marketing draait alles om samenwerking. Jouw affiliates kunnen bloggers zijn, influencers, vergelijkingssites of andere bedrijven die jouw producten onder de aandacht brengen van hun publiek. Deze aanpak zorgt voor een breder bereik en een hogere kans op conversie, omdat de aanbevelingen van affiliates vaak meer vertrouwen wekken bij consumenten. Ons affiliate marketing bureau zorgt voor de juiste match tussen jou en je affiliates, zodat je merk op de best mogelijke plekken wordt gepromoot. Daarnaast monitoren we de prestaties nauwkeurig en optimaliseren we voortdurend om de beste resultaten te garanderen.

Stappenplan

Zo behalen we de beste resultaten

Allemaal leuk en aardig die praatjes, maar echte resultaten boek je met concrete actie. Met deze aanpak zorgen we voor succes:

1

Kick-off

We beginnen met een diepgaande verkenning van je huidige situatie en ambities. Wat zijn je doelstellingen en waar liggen je groeikansen? We duiken in de details om een helder beeld te krijgen van wat we willen bereiken.

2

Partnerselectie

We zoeken de perfecte match binnen het AWIN-netwerk. Onze focus ligt op het vinden van affiliates die niet alleen passen bij jouw merk, maar ook echt waarde toevoegen. Elk gekozen partner wordt grondig geanalyseerd om ervoor te zorgen dat ze bijdragen aan jouw succes.

3

Strategiebepaling

Samen creëren we een op maat gemaakte strategie die aansluit bij jouw specifieke doelen, zowel op de korte als lange termijn. We stellen een plan op dat jouw merk maximaal laat profiteren van de kracht van affiliate marketing.

4

Implementatie

Met de strategie in de hand zetten we de campagne op. We zorgen ervoor dat alles vlekkeloos verloopt, van het instellen van tracking tot het berekenen van commissies. Jij hebt geen omkijken naar de technische details.

5

Monitoring en optimalisatie

We houden de voortgang scherp in de gaten en rapporteren regelmatig over de resultaten. Onze focus ligt op voortdurende verbetering, waarbij we de campagnes voortdurend optimaliseren om ervoor te zorgen dat je het maximale rendement uit je affiliate marketing haalt.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met onze partners krijg jij het beste van twee werelden. Win, win dus.

Kennismaken

Onze affiliate experts maken van jouw bedrijf een hit

Wil je weten hoe je affiliates zover krijgt dat ze jouw producten als warme broodjes verkopen? Of hoe je commissies zo afstemt dat jouw partners in de lucht springen? Laat Stefan, Rens of Wessel je de geheimen van affiliate marketing onthullen. Neem contact op voor hun geheime formules of lees een van hun blogs.

Stefan Swinkels
Projectmanager | Social ads specialist
Rens van den Heuvel
SEA specialist
Wessel Vincent
Mede-eigenaar | Online strateeg
1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.