Expertise_Zoekmachine optimalisatie_SEO

Zoekmachine optimalisatie

SEO BUREAU

SEO uitbesteden: hoe eerder je begint, hoe beter

Het uitbesteden van SEO is een gamechanger voor je bedrijf. Stel je voor dat je meer relevante bezoekers naar je website trekt zonder extra advertentiekosten – dat is de kracht van goede SEO. Door je website te optimaliseren, zorgen we niet alleen voor betere zichtbaarheid in zoekresultaten, maar ook voor een verbeterde gebruikerservaring. SEO-content is veel meer dan het simpelweg in elkaar knippen en plakken van zoekwoorden; het gaat om het creëren van waardevolle content die inspeelt op de echte behoeften van je doelgroep.

Wij geloven in een persoonlijke aanpak waarbij we nauw samenwerken met jou als onze klant om content te ontwikkelen die zowel informatief als relevant is. Door deze betrokken samenwerking als SEO bureau zorgen we ervoor dat jouw content niet alleen goed scoort in zoekmachines, maar ook daadwerkelijk gelezen wordt, zodat je merk op elk moment in de klantreis opduikt. Zo wordt je online aanwezigheid krachtiger en effectiever, en dat zonder dat je zelf de technische details hoeft te beheren.

32% Groei uit Direct Traffic
88% Groei in lease aanvragen
50% Daling in kosten per aanvraag
115% Groei in totaal behaalde doelen
Occasion lease totaal

200% groei in lease contracten door strategische inzet SEA, SEO en Social ads met occasionleasetotaal.nl

Bekijk case
Occasion Lease_Tegel

Waarom jij jouw SEO werkzaamheden aan ons moet uitbesteden

Binnen zoekmachines draait het allang niet meer alleen om het verbeteren van content, techniek en autoriteit. Een SEO-strategie gaat vandaag de dag namelijk veel verder.

  • Het belangrijkste zoekwoord hierin is dan ook: intentie. Ofwel, het bepalen van de werkelijke vraag achter de zoekopdracht. Wij zorgen ervoor dat jouw website op deze intenties inspeelt, waardoor je beter aansluit bij wat jouw doelgroep zoekt.
  • Natuurlijk spelen ontwikkelingen als Google Signals en de toenemende invloed van AI en machine learning een cruciale rol in het behalen van topposities binnen de zoekmachines.
  • Onze experts weten precies hoe ze deze technologische ontwikkelingen in jouw voordeel kunnen gebruiken. Door de kracht van data te combineren met een diepgaande strategie, helpen wij je niet alleen om hoger te ranken, maar ook om waardevolle bezoekers aan te trekken die echt converteren.

Kortom, het succes van jouw SEO hangt niet alleen af van traditionele factoren, maar juist van een slimme, data-gedreven aanpak die inspeelt op de nieuwste trends en technieken.

seo bureau

De juiste SEO-strategie voor jou

Het draait niet alleen om content

Naast het creëren van aantrekkelijke content, die aansluit op de intentie van de zoekopdracht, speelt de techniek en autoriteit ook nog altijd een cruciale rol. Wat wij hierin als online marketing bureau in betekenen is het volgende:

Icon_TechniekTechniek optimaliseren

Een goed geoptimaliseerde website begint met een solide technische basis. Dit betekent dat de site snel laadt, mobielvriendelijk is en een duidelijke structuur heeft die gemakkelijk door zoekmachines kan worden geïndexeerd.

Vanuit een technische SEO-analyse spotten we kansen op het gebied van jouw website infrastructuur, crawling en indexering én on-page factoren. Met dit als basis werken we maandelijks, in samenwerking met jouw webbouwer aan groei van jouw website gezondheid.

Icon_LinkpopulariteitAutoriteit opbouwen

Met het opbouwen van de autoriteit, werken we veelal aan het vergroten van jouw domein autoriteit. Deze score verwijst naar de hoeveelheid en kwaliteit van externe links naar jouw website. Hoe meer relevante en kwalitatieve websites naar jouw site verwijzen, hoe groter de kans dat jouw website hoger scoort in zoekresultaten.

Zelf werken we graag aan het opbouwen van een natuurlijk linkprofiel. Hoe we dit doen? Vanuit de SEO strategie schrijven we veel ’top-funnel content’ voor jouw eigen website. Zo wordt er gebouwd aan jouw domeinwaarde door kwalitatieve links te vergaren door middel van linkbuilding SEO

Stappenplan

Zo vergroten wij je zichtbaarheid

Diepgaande analyses, strategische planning en voortdurende optimalisatie. Zo zorgen wij dat
jouw website opvalt bij je doelgroep:

1

Intake

We starten met het helder krijgen van jouw SEO-doelstellingen. Wat wil je bereiken? Wie zijn je belangrijkste concurrenten? Wat zijn jouw kernproducten of -diensten? En waar liggen je huidige uitdagingen? Deze informatie vormt de basis voor onze strategie.

2

Omgevingsanalyse

We analyseren je huidige website en de markt waarin je opereert om een gedetailleerd inzicht te krijgen. Dit helpt ons om je unieke sterke punten te identificeren en je te positioneren boven je concurrenten.

3

Zoekwoord onderzoek

Zoekwoorden zijn de ruggengraat van SEO. We onderzoeken de zoekwoorden die relevant zijn voor jouw branche en die jouw doelgroep daadwerkelijk gebruikt. Dit omvat het begrijpen van zoekintentie, concurrentie en groeikansen. We stellen ook een optimale URL-structuur op om jouw SEO-doelen te bereiken.

4

SEO actieplan

Op basis van ons zoekwoordenonderzoek ontwikkelen we een op maat gemaakte SEO-strategie. Deze omvat het vaststellen van focuszoekwoorden, het maken van een contentmap en het opstellen van een gedetailleerd SEO-actieplan. Met een duidelijke strategie en doelstellingen gaan we vervolgens aan de slag.

5

Maandelijkse optimalisatie

Elke maand richten we ons op het verbeteren van specifieke zoekwoorden. Dit kan inhouden dat we on-page optimalisaties doorvoeren, nieuwe content of landingspagina's creëren, of technische aanpassingen maken om de prestaties te verbeteren.

6

Rapportage

We monitoren en evalueren de voortgang van onze SEO-inspanningen op basis van maandelijkse resultaten. Door ons live dashboard houden we bij welke posities verbeteren en waar kansen voor verdere groei liggen. Dit stelt ons in staat om gerichte acties te plannen voor de komende maand en je organische groei te maximaliseren.

Partners en tools

Ontdek het beste van twee werelden

Bij Hey Marketing kunnen wij niet zonder onze partners. En dat is maar goed ook. Want door samen te werken met onze partners krijg jij het beste van twee werelden. Win, win dus.

Kennismaken

Onze SEO experts hebben de juiste woorden

Onze SEO-experts weten niet alleen hoe je de beste content schrijft, maar zorgen er ook voor dat je website de aandacht trekt in de zoekresultaten. Neem direct contact op met Rick, Wessel of Coen voor vragen of lees een van hun blogs.

Rick Sinke
Online strateeg
Coen Hertogs
Mede-eigenaar | Online strateeg
Wessel Vincent
Mede-eigenaar | Online strateeg
1
Whatsapp-Hey Marketing
Hey Marketing Online
Kan ik je ergens mee helpen? Stuur me vooral een berichtje. We zijn momenteel gesloten, maar laat gerust een bericht achter.